info

Wat is StockRock, informatie & ticketsNet zoals vorig jaar gaat het festival op zaterdagavond 17 maart flink knallen! De beste rockmuziek wordt in deze editie gecombineerd met een gezonde dosis entertainment!

Het festival wordt in de avond en nacht gehouden (van 19.30u tot 03.00u), er zijn maar liefst 2 podia, en er komen 6 live acts spelen, en er is volop entertainment. Stockrock entree tickets kosten in de voorverkoop €9,- en aan de kassa €12,-.

Het idee voor StockRock is afkomstig van Schaijkenaar André van Thiel, die samen met Theo Potjes, André Boot, Frank Kunst, Frank van den Bogaert, Leon van Zuijlen, Niels van den Bogaert en Kevin Hermens de organisatie van het festival op zich hebben genomen. Op zaterdag 17 maart aanstaande zal Schaijk voor het 8e jaar op rij in het teken staan van de rockmuziek!

.

 
 
 

line-up

(In willekeurige volgorde)Monkey Wrench
Foo Fighters tribute

Monkey Wrench is de nr.1 Foo Fighters tribute in Nederland.
De grootste rockband van deze tijd, voortgekomen uit een van de meest invloedrijke bands allertijden; zo is de band Foo Fighters het beste te omschrijven. Iedereen die ooit een concert van ze heeft gezien en/of heeft meegemaakt weet ook dat het een van de meest energieke podiumacts is die je kunt meemaken. Van begin tot de allerlaatste noot gaat het hard - heel hard, en dan gaat het niet alleen over het aantal decibellen dat je voor je kiezen krijgt! Bij Monkey Wrench gaat dat niet anders.
Monkey Wrench speelt Foo Fighters repertoir, en staat voor 120% energie, fun en bovenal compromisloze ROCK en is daarmee een waar eerbetoon aan de helden van...
Foo Fighters.LooD

Waarom hoor je zo weinig soul terug in heavy rock? En mag metal niet swingen? Bij LooD wel. Metal, grunge, soul en zelfs new wave, je vindt het allemaal terug in de heavy groove rock van LooD. Beïnvloed door bands als Prong, Faith No More, Alice in Chains en White Zombie worden pakkende songs het publiek in geslingerd. De inzet van twee zangers, die beiden zowel lead- als achtergrondvocalen voor hun rekening nemen, maakt LooD extra veelzijdig.
LooD is opgericht in 2016 en bestaat uit muzikanten met een verleden in o.a. Astrosoniq, ZEUS en The 1.90’s. Begin 2017 werd de eerste EP 'Not Even Close' uitgebracht op o.a. iTunes en Spotify en in december 2017 de EP ‘Levels of Liberty’.Back to Back
Status Quo-tribute

Back to Back is een Limburgse Status Quo tributeband die eind 2016 is opgericht. Ze brengen Quo nummers ten gehore uit het pré “In the army now” tijdperk. Hits worden afgewisseld met albumtracks.
Heerlijke intro’s, stevige gitaarriffs, snijdende solo’s, een beukende ritmesectie en last but not least de mooie harmonische zangpartijen waar Status Quo om bekend staat.Hot Rod Riot
Stray Cats Tribute band

Drie muzikanten met bij elkaar opgeteld, zo’n slordige 75 jaar ervaring in zo’n beetje elk denkbaar muziekgenre, wilden iets doen wat ze echt leuk vinden… Dè grote gedeelde inspiratiebron van de drie bleken de Stray Cats te zijn.
Dus toen onvermijdelijk, op zomaar een doordeweekse dinsdagavond, het idee op tafel kwam om wat te gaan doen in die richting, was Hot Rod Riot geboren. Rockabilly rules!Gecancelled:

Burning Clocks

Genieten van muziek al is het in de zin van het schrijven van nummers, het bezoeken van concerten of het spelen van muziek. Dat maakt niet uit! Dit is waar Burning Clocks voor staat en graag wil overdragen!
Burning Clocks is een groovende alternatieve rockband uit Oss, die eigen werk speelt waar binnen de invloeden variëren van Audioslave tot Royal Blood.The Gooch

The Gooch is een alternatieve rockband uit Oss en Schaijk die vooral bekendstaat om hun energieke shows.
Deze shows kenmerken zich door de lompe riffs, beukende ritmes en gekkigheid op het podium.
Zelf omschrijven deze jongens hun muziek als "muziek die honden leuk lijken te vinden"
maar andere mensen vergelijken de band met
Queens of the Stone Age, Fu Manchu en Monster Magnet.Heavy Metal Thunder

Scheurende gitaren. Hoge uithalen. '80s glam. Heavy Metal. Gas erop!
Dit bijelkaar geraapte lekkere zooitje muzikanten heeft elk optreden maar één doel:
het publiek vermaken met de bekende klanken van Deep Purple, Van Halen, Mötley Cruë, Guns 'N Roses, en anderen.
Sinds kort zijn ze bezig met hun eigen nummers in die vertrouwde jaren '80 stijl,
maar wel met een geheel eigen visie en eigenzinnige stijl.
Met leden van onder andere Rattlesnake Shake weten ze waar ze mee bezig zijn en zijn niet bang om dat over te brengen via hun muziek!
Haal je strakke leren broek uit de kast en ga uit je dak bij
Heavy Metal Thunder!.Ook sponsoren?

Historie

Onze voorgaande edities2014-2015
2012-2013